Vormgeven 2D – Onderzoek mobiele game

Avicii | Gravity

https://lh6.ggpht.com/zi0nZqE4_mctx_gx2-eNDfqu_7Kx9pwPHMXCpJVReN32ObdXi6LsVaVqTYDW9Yy5YrQ=h900

Avicii | Gravity is een muziek-game wat eigenlijk een klein beetje gebasseerd is op de pc-game audiosurf. Net zoals bij audiosurf is het de bedoeling met je raketje over de baan heen te vliegen. Dit doe je op muziek.

Je bent op een soort driehoekige baan. Deze baan heeft 3 kanten, in drie-hoek vorm. De bedoeling is om gekleurde driehoek te pakken. Aan de zijkant zie je in welke volgorde je deze driehoeken moet pakken. Elke kant van de baan staan deze driehoeken. Je zult doormiddel van te draggen, de baan een andere kant op schuiven. Daarnaast zul je door obstakels moeten gaan. Ook hierbij drag je weer om door de obstakel te kunnen gaan. Een andere obstakel is een muur, hierbij moet je de beweging flick gebruiken.

https://i1.wp.com/a4.mzstatic.com/us/r30/Purple/v4/63/37/b7/6337b7b2-076d-81cc-552c-6f3e9ddc32f0/screen1136x1136.jpeghttps://i1.wp.com/jeuxvideomobile.com/wp-content/uploads/2013/10/Avicii-Gravity-5-600x1065.png

Wanneer je begint, is de muziek ‘kaal’. Je zult dus verder in het level moeten komen wil je meer van de muziek horen. Des te verder je komt, des te meer muziek-elementen er bij komen. Als je dus ver genoeg gespeeld hebt, hoor je de hele song.
Bij deze game kun je kiezen uit verschillende raketjes, powerups en songs. Deze zul je wel moeten kopen.

Het mindere van deze game is dat je maar 1 song hebt om uit te kiezen, de rest zul je moeten kopen. Dat maakt het spel minder leuk nadat je dezelfde song vaker hebt gespeeld!

https://i2.wp.com/i1.ytimg.com/vi/BxSnBtl9UuE/maxresdefault.jpg

Gameplay video van Avicii | Gravity:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s