Deviantart postje & zo

Helleeuww, het is weer een tijdje geleden dat ik wat gepost heb dus hier is weer een nieuwe post! 😀
Ik heb weer wat nieuwe dingetjes gemaakt enzoo,,

Aniway there we go. Op een zonnige dag… zag ik opeens een blauw kevertje zitten. Dus ik besloot er een close-up van te maken en ik vind m best wel goed gelukt. Dit is het beste wat ik er van kon maken ^^

En verder had ik ook wel zin om the photoshoppen. Toevallig kwam ik een wedstrijd tegen op deviantart waarbij je een roos moet bewerken. Dus ik heb mijn fantasie losgelalten en dit is het uiteindelijk geworden:

Ben er best wel trots op en ik hoop dat ik win. (ghehe) De wedstrijd loopt tot 6 juli dus dat is nog wel even afwachten. En dat was weer een deviantart update, andere dingen kun je hier vinden: http://mengmurou.deviantart.com zeuw.
Jeej nu ben ik weer vergeten wat ik nog meer wou zeggen.. najaa  alleen dat ik vanaf maandag een week naar Engeland ben,wordt vast heel leuk :D. Dus daar komt ook nog een grote blogpost over I think.
Verder ben ik nog bezig om een nieuwe lay-out te maken voor wordpress en twitter, weet niet of ik ze er ook echt op ga zetten,hangt er vanaf of ik de nieuwe leuker vind.

Nouja dat was het en tot ooit :3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s